Burgerplatform Drachten “Op eigen wieken”
In deelgebied Oost ben ik benaderd met de vraag: “Kun je mij met twee mensen uit jullie gemeente, woonachtig in de Wiken, in contact brengen die een bijdrage kunnen en willen leveren aan ons BOUWTEAM.”
Het burgerplatform Drachten “Op eigen wieken” (W: drachtenopeigenwieken.nl) wil graag in contact komen met inwoners die willen meedenken in een ‘bouwteam’. Dit bouwteam gaat voorstellen uitwerken om de gezondheid in de ruimste zin van het woord (dus medisch, maatschappelijk, etc.) in de wijk te verbeteren. Op hun website kun je lezen wat op het gebied van zorg en welzijn nog niet goed gaat in De Wiken. In dit bouwteam zullen naast inwoners ook professionals op het gebied van zorg & welzijn deelnemen. Het bouwteam richt zich op het maken van goede plannen om zorg en welzijn beter te laten aansluiten op wat inwoners van De Wiken nodig hebben. Kortom wij hebben denkkracht nodig vanuit de wijk zelf!
Onderstaande links zijn handig om je een beeld te vormen wie en wat het burgerplatform doet.
Inspiratiesessie: https://pgosupport.mediasite.com/Mediasite/Play/b836db16b2fb480da4be1ab9d0be86da1d 
Filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=e5hxs8LAZX4 
Website burgerplatform Drachten op eigen wieken: https://www.drachtenopeigenwieken.nl 
We hebben ooit uitgesproken in Oost dat wij er willen zijn voor alle bewoners van Oost. Vandaar dat ik deze oproep plaats in Geandewei.
Je kunt je belangstelling aan mij doorgeven.
Met een vriendelijke groet,
Jan van der Leij