Samenzijn in de Menorah-Inn
Plaats:   De Hoeksteen
Datum:  Elke laatste zondag van de maand behalve in juli en augustus
Tijd:       14:30 – 18:00 uur.
Opgave: Niet nodig

Entree:   Geen

We verwelkomen op deze middagen iedereen die zin heeft om in een gezellige sfeer anderen te ontmoeten; jong of oud, samen of alleen, wel of niet uit Drachten. U kunt gerust uw buren, kennissen of familieleden meenemen die ook wat gezelligheid willen ervaren. Wat wordt er gedaan? Er is natuurlijk koffie en thee, u kunt gewoon gezellig met elkaar kletsen, en spelletjes met elkaar gaan doen. Met elkaar hopen we er een gezellige middag van te maken. Aan het einde van deze middag wordt afgesloten met soep en broodjes. 

U wordt welkom geheten door de gastheren en dames 
Mocht vervoer een belemmering voor u zijn om te komen, neem dan even contact op met Lambert Veenstra, tel: 519051, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
De data worden aangegeven in http://www.pgdrachten-nl.pcxtmp.nl/index.php/alle-activiteiten/activiteiten
Hebt u nog vragen of misschien ook wel suggesties, bel dan gerust even naar T: 0512-519289.

Een hartelijke groet van de Pastorale en Diaconale Raad.

Menorah-Inn vraagt medewerkers
Al vele jaren wordt de Menorah-Inn georganiseerd met een vaste groep vrijwilligers. Door verloop in de vrijwilligers enerzijds en een toename van het aantal gasten hebben we dringend behoefte aan extra vrijwilligers.

De Menorah-Inn wordt 10 zondagen per jaar georganiseerd. In de zomermaanden juli en augustus niet. Tijdens de Menorah-Inn drinken we koffie en thee, doen spelletjes en sluiten af met soep en broodjes. De sfeer is buitengewoon gezellig. We werken met 4 teams van 2 gastvrouwen of gastheren. Teams die we graag uit willen breiden van 2 naar 3 personen. We vragen u om u op te geven als gastvrouw of gastheer voor de Menorah-Inn. Dat betekent dat u twee- of driemaal per jaar een zondagmiddag beschikbaar moet zijn. En dat is volgens ons toch wel te doen. U kunt natuurlijk altijd een middag mee lopen om te proeven hoe het gaat en of het wat voor u is. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden neem dan ook gerust contact met Anne Oosterveld, T: (0512) 51 92 89 of Jan van der Leij, T: (0512) 84 39 44.
Namens de Diaconale- en Pastorale Raad,
Anne Oosterveld